3 pasta – 3 salsa Workshop + Mini Borkóstoló Pampetrics Milán Sommelier-vel
2022.03.19 – Szombat
18 000 Ft
Lerántjuk a leplet az Olasz Carbonara -ról és Moreno megtanítja nektek, hogyan kell elkészíteni az alábbi olasz szószokat:
-
Pesto alla Napoletana
-
Amatriciana
-
Carbonara
Ezekhez a szószokhoz 3 különböző házi tésztát fogunk elkészíteni.
Mialatt mi főzünk, addig Pampetrics Milán a borkóstoló mellett elmondja, hogy mi alapján érdemes borokat választani 1-1 fogáshoz és a legfontosabb információkat, amiket figyelembe kell venni amikor borpárosításról van szó!
Ár tartalmazza:
- mini receptkönyvecskét
- hozzávalókat a recept elkészítéséhez
- elkészített ételek helyszínen történő elfogyasztását
- kávé / tea / ásványvíz / limonádé fogyasztását
Időpont: Március 19. 12:00 – 15:00
Ára: 18.000 Ft / fő
Siess mert erre a workshopra összesen 10 fő jelentkezhet!