logo-cselling-udvarhaz

Események

Élmény- és ajándékcsomagok

Panettone Gran Galup Mela e Cannella [almás-fahéjas] (750g)

8 500 Ft

A kandírozott alma édessége és könnyedsége találkozik a fahéj fűszeres illatával. Klasszikus, de mindig különleges kombináció, amely az eredeti ízek és a kandalló melletti téli esték hagyományát idézi. A kandírozott almával és fahéjjal készült Gran Galup mogyorós cukormázzal van bevonva, cukorszemekkel és egész mandulával dúsítva.

Mi is az a Panettone? Egy olasz tradicionális süteményszerű kalácsféleség, ami erősen hasonlít egy kuglófra. Az eredeti panettone recept 1922-ben került elő Pietro és Regina Ferrua sütőjéből és cukrászdájukat teljesen megbolondította. Karácsonykor és újévkor fogyasztják különböző lekvárokkal vagy krémmekkel. Eredetileg kovásszal készítik, sok sok óráig kelesztik és ami érdekesség, hogy külön sütők is vannak a Panettone megsütéséhez. A tradicionális Panettone tésztába kandírozott gyümölcsöket kevernek.

A shopban található panettone -kat az olaszországi Galup manufaktúra készíti.

A panettone válogatott, eredeti összetevőből készül, mely oltalom alatt álló földrajzi jelzésű piemonti mogyorót, friss, szabadtartású tojást, válogatott búzalisztet, friss olasz tejet, hagyományos vajat és kandírozott gyümölcsöt tartalmaz. Az anyakovászt 1922 óta minden nap újraélesztik vízzel és liszttel, megőrízve az igazi panettone élmélnyt.

*Kérjük rendelésnél vedd figyelembe, hogy a Panettone -k decemberben kerülnek kiszállításra!

Elfogyott

További információk

Tömeg 0.75 kg

Kosarad

A kosarad még üres!

Végösszeg
Ft0.00
BEVÁLTÁS
0