logo-cselling-udvarhaz

Események

Élmény- és ajándékcsomagok

Panettone Frutti di bosco, cioccolato bianco [erdei gyümölcs-fehér csoki] (1000g)

8 900 Ft

A fehér csokoládé édessége a szamóca, a szeder, a fekete ribizli és az áfonya friss és karakteres jegyei egy új értelmet adnak a Panettonenak. A tetején pirított, egész mandula és cukor szórás egészíti ki a hagyományos ősi receptet.

Mi is az a Panettone? Egy olasz tradicionális süteményszerű kalácsféleség, ami erősen hasonlít egy kuglófra. Az eredeti panettone recept 1922-ben került elő Pietro és Regina Ferrua sütőjéből és cukrászdájukat teljesen megbolondította. Karácsonykor és újévkor fogyasztják különböző lekvárokkal vagy krémmekkel. Eredetileg kovásszal készítik, sok sok óráig kelesztik és ami érdekesség, hogy külön sütők is vannak a Panettone megsütéséhez. A tradicionális Panettone tésztába kandírozott gyümölcsöket kevernek.

A shopban található panettone -kat az olaszországi Galup manufaktúra készíti.

A panettone válogatott, eredeti összetevőből készül, mely oltalom alatt álló földrajzi jelzésű piemonti mogyorót, friss, szabadtartású tojást, válogatott búzalisztet, friss olasz tejet, hagyományos vajat és kandírozott gyümölcsöt tartalmaz. Az anyakovászt 1922 óta minden nap újraélesztik vízzel és liszttel, megőrízve az igazi panettone élmélnyt.

*Kérjük rendelésnél vedd figyelembe, hogy a Panettone -k decemberben kerülnek kiszállításra!

Elfogyott

További információk

Tömeg 1 kg

Kosarad

A kosarad még üres!

Végösszeg
Ft0.00
BEVÁLTÁS
0