logo-cselling-udvarhaz

Élmény- és ajándékcsomagok

Glutén- és laktózmentes Panettone Gran Galup Tradizionale (400g)

8 900 Ft

A Traditional Grand Galup eredeti receptje friss kandírozott gyümölccsel és kiváló minőségű mazsolával. Mogyorómázzal díszítve, egészben pirított mandulával és kristálycukorral gazdagítva. A Gluténmentes Panettone Gran Galup kifejezetten glutén- és laktóz érzékenyek számára készült, mindemelett megőrzi a hagyományos recept legjobb tulajdonságait és ízeit, kompromisszumok nélkül.

Mi is az a Panettone? Egy olasz tradicionális süteményszerű kalácsféleség, ami erősen hasonlít egy kuglófra. Az eredeti panettone recept 1922-ben került elő Pietro és Regina Ferrua sütőjéből és cukrászdájukat teljesen megbolondította. Karácsonykor és újévkor fogyasztják különböző lekvárokkal vagy krémmekkel. Eredetileg kovásszal készítik, sok sok óráig kelesztik és ami érdekesség, hogy külön sütők is vannak a Panettone megsütéséhez. A tradicionális Panettone tésztába kandírozott gyümölcsöket kevernek.

A shopban található panettone -kat az olaszországi Galup manufaktúra készíti.

A panettone válogatott, eredeti összetevőből készül, mely oltalom alatt álló földrajzi jelzésű piemonti mogyorótfriss, szabadtartású tojást, friss olasz tejethagyományos vajat és kandírozott gyümölcsöt tartalmaz. Az anyakovászt 1922 óta minden nap újraélesztik vízzel és liszttel, megőrízve az igazi panettone élmélnyt.

*Kérjük rendelésnél vedd figyelembe, hogy a Panettone -k decemberben kerülnek kiszállításra!

Elfogyott

További információk

Tömeg 0.4 kg

Kosarad

A kosarad még üres!

Nettó végösszeg
Ft0.00
BEVÁLTÁS
0